Komende evenementen

Evenement datum: 29-11-2024 Exporteren evenement

Bijscholingsdag 2024 "Let's clear the air"

De jaarlijkse bijscholingsdag vanuit de NVLA vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november 2024. 
Het thema dit jaar is let's clear the air; een actueel programma met onderwerpen zoals microplastics, luchtkwaliteit en vapen.  
De locatie is als vanouds, ReeHorst aan de Bennekomseweg 24 te Ede. 

Om u in te schrijven voor de Bijscholingsdag klikt u hier

In de bijlage is het volledige programma zichtbaar.

 

 

Ben je net afgestudeerd bij de LOI of Hogeschool Zuyd of iemand ken jij iemand in jouw team die net is afgestudeerd? Omdat er geen officiële diploma-uitreiking is, willen we afgestudeerden graag in het zonnetje zetten op de NVLA bijscholingsdag. Stuur een bericht naar info@nvla.nl en je mag als nieuw gediplomeerde gratis naar de eerstvolgende NVLA bijscholingsdag en krijgt gratis een jaar NVLA lidmaatschap cadeau. 

Wat willen we graag van je weten in het bericht? 

  • Naam 
  • Opleidingsziekenhuis 
  • Afstudeeronderwerp 
  • Een foto van jezelf of je team 

Op de bijscholingsdag is er de mogelijkheid, als je het leuk vindt, om je afstudeerscriptie in de vorm van een poster onder de aandacht te brengen tijdens de lunch. Vind je dit leuk, vermeld dit dan ook even in je bericht, dan wordt er een plekje voor je gereserveerd.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om je afstudeerscriptie op de NVLA website te laten plaatsen. Wil je hieraan meewerken, stuur dan je scriptie, zonder je persoonlijke reflectie en procesreflectie, in pdf formaat naar media@nvla.nl.

Printen

Documenten te downloaden