Laatste nieuwsberichten

De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!

De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!

De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!   
 

 

 

 

 

Op 26 november is de vernieuwde website www.inhalatorgebruik.nl gelanceerd!
Om patiënten en zorgverleners nog beter van dienst te zijn is de website uitgebreid met anderstalige instructiefilms (Engels, Turks en Arabisch) voor 21 inhalatoren. Bovendien is de website voorzien van een nieuw design en aangevuld met praktische informatie.

Ruim één miljoen mensen in Nederland met chronische longziekten gebruiken inhalatiemedicatie. Het is belangrijk dat patiënten regelmatig instructies ontvangen over het juiste gebruik van hun inhalatiemedicatie, en dat alle betrokken zorgverleners dezelfde instructies geven. De website inhalatorgebruik.nl voorziet hierin, welke door de leden van de Long Alliantie Nederland is opgebouwd en gezamenlijk wordt beheerd en geactualiseerd.

Tip: zet http://www.inhalatorgebruik.nl in uw favorieten en gebruik de website in uw dagelijkse werk. Houd tevens de website goed in de gaten, want alle vastgestelde materialen worden direct online gezet. Zo maakt u altijd gebruik van de nieuwste protocollen en patiëntenmaterialen! Wijs patiënten bovendien op het bestaan van deze website, zodat ze thuis rustig de informatie over het gebruik van hun inhalator kunnen nalezen.

 

-------------------------------------------------------------------

Indien u tekst nodig heeft gericht op de doelgroep patiënten, kunt u onderstaande tekst invoegen in het nieuwsbericht of er op een andere wijze gebruik van maken.

Inhaleren, zo doe je dat

7 op de 10 mensen gebruiken hun inhalator niet goed. Hierdoor werken longmedicijnen onvoldoende. Bezoek regelmatig www.inhalatorgebruik.nl om te controleren of u uw inhalator goed gebruikt. Op de website staan gebruiksaanwijzingen voor patiënten, filmpjes en protocollen.

Printen
Please login or register to post comments.