Laatste nieuwsberichten

Goed nieuws vanuit de Commissie Internationale Contacten

Goed nieuws vanuit de Commissie Internationale Contacten:
 
Frans de Jongh was kandidaat voor ERS Assessments Director en uit de kandidaten is hij geselecteerd. 
Dit is een belangrijke positie binnen de ERS wat betreft opleiding en training, dus ook bijvoorbeeld voor onze accreditatie-punten die via de ERS te behalen zijn. 
De ERS beschrijft dit als "This role is responsible for overseeing and providing strategic direction on all ERS assessments, from in-training to continuing professional development" 
Zijn mandaat gaat officieel in na het congres volgend jaar in Barcelona en loopt tot september 2024. Vanaf nu zal Frans al samenwerken met de huidige Assessments Director, zodat er een goede en geleidelijke overdracht zal zijn volgend jaar. Tijdens het virtuele congres was Frans ook al goed bezig met opleiding en training. Het was heel mooi om te zien hoe je zonder er zelf direct bij aanwezig te zijn, toch een praktijksessie kon volgen.
 
En 10 september is Rachel Ong-Salvador officieel gestart als secretaris van ERS groep 9.1. 
Ook Rachel is voortvarend begonnen en heeft een erg leuke sessie tijdens het ERS congres voorgezeten over kwaliteit van onderzoek. 
 
 
De NVLA feliciteert Frans en Rachel met deze functies binnen de de ERS en wenst ze veel succes met de invulling hiervan.
Printen