Laatste nieuwsberichten

Support Expo 2016

Support Expo 2016

Samen onbeperkt

Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei vindt Support 2016 plaats. Dit is de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support heeft de nieuwste trends en innovatieve technieken. Compleet, branchebreed en representatief. De bezoeker vindt op Support veel informatie over het leven met een beperking en hoe je dit kunt vergemakkelijken. Maar je kunt vooral heel veel dingen zelf uitproberen. Test de nieuwste modellen rolstoelen, doe mee aan een van de vele sportclinics, maak een proefritje in een aangepaste auto of doe een rolstoel APK. Bij deze APK kun je onder andere je longfunctie  laten testen door Medewerkers Erasmus Universiteit, zij geven ook uitleg bij de longfunctie.

Support is de grootste, meest interessante en leukste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Alles draait om interactie.

Een vierdaags treffen waarin informatie, kennis, ervaring, nieuwe producten en toegepaste innovaties op één locatie gedeeld worden. Bezoekers zelf ervaren hoe het het dagelijks leven ook kan zijn.   Support is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden via www.supportexpo.nl Volg Support via Twitter of Facebook  

Bron: Jaarbeurs Utrecht
Printen
Please login or register to post comments.